Drönare

DRÖNARFOTO

FLYGFOTO & FLYGFILM MED DRÖNARE

Vi kan fotografera och filma alla möjliga föremål, aktiviteter och upplevelser. Att fotografera med en drönare är ett smidigt och säkert sätt att visa en bra översikt över ett område som vanligtvis är mycket svårt att se, till exempel en mäklare som vill visa ett fantastiskt läge. Förutom att tillhandahålla traditionell fotografering har flygfotografering också andra dimensioner och känslor och kan förmedla hotellets unika läge och omgivande miljö. Bara din fantasi sätter gränserna för vad du kan göra – vi är här för att förverkliga din vision och vi är alltid intresserade av nya projekt och roliga idéer!

Drönarna vi använder är av märket DJI vilka är ledande inom drönar marknaden för kommersiellt bruk. Vi flyger alltid med FPV, dvs att vi alltid ser vad vi filmar och fotar. Detta betyder då att klienten kan se direkt resultaten även när drönaren är i luften och därmed även berätta vad man vill ska filmas/fotas.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Bröllop

Få fantastiska foton och film ur ett nytt perspektiv som får er att aldrig glömma er bröllop.

FÖRETAGSREKLAM

Marknadsför ert företag ur ett nytt perspektiv. Det kan vara en bild eller video till din webbplats, eller bilder för era annonser. Varför inte använda drönare för att filma nästa konferens?

MÄKLARE

Det finns många fördelar med att använda en drönare för mäklare. Genom att ta unika flygfoton / flygvideor på fastigheter, tomter och områden kan du med ett bättre perspektiv beskriva objektet. Video har blivit mer och mer populärt, och möjligheten att presentera ett område uppifrån med hjälp av drönare har gett kunderna en bättre idé av vad de tänker köpa. Vi hjälper även er med videopresentationer av objekt.

PRIVAT

Vill du ha en fantastisk bild på ditt hus, sommarstuga eller familjegård från ovan? Det är härligt med ett minne som kan hängas upp i huset.

BYGGFÖRETAG

Vi dokumenterar era fastigheter, tomter och områden från hög höjd med olika vinklar. Inspektion av Byggnader eller hus kan göras enkelt ovanifrån. Vi filmar även pågående eller färdiga byggprojekt som även dokumenterar även processen av projektet. Vilket kan sedan användes som försäljningsmaterial.

HÖGHÖJDS INSPEKTIONER

Besiktning av vindkraftverk och andra saker på mycket hög höjd. Vi kan göra livet enklare för alla typer av inspektioner. Nu kan ni spara både tid och pengar med att inspektera med drönare. Denna metod ersätter traditionella, dyra tekniker som repklättring och skylift. Det är dessutom mycket säkrare för er personal.

SKOGSÄGARE & MARKÄGARE

Vid försäljning av skog så är det väldigt effektivt att skapa översikter över skogsområden med drönare. Genom att skapa flygfilmer över området så för kunden översikt och även aktuell status på området.

Skadekontroll? Vi levererar även foton som ger en bra översikt När stormar har härjat så får man snabbt en överblick med hjälp av drönare. Effektivisera skogsmaskinskörningen genom uppdaterade bilder från området och spara pengar.